Maagballon-kosten

Hoeveel kost de maagballon in Brussel?

Het ORBERA365™-systeem geeft goede resultaten binnen slechts zes maanden en blijft in de maag gedurende 12 maanden om voortgaande ondersteuning te bieden.

U leert om uw levensstijl te veranderen en het gewichtsverlies te handhaven met de zorg en ondersteuning van een team van experts.
ORBERA365™ voorziet in een maagballontechnologie én een ondersteunend team van experts voor een persoonlijk voedings- en bewegingsplan.

Dit geeft u de vaardigheden en de mogelijkheid om geld te besparen tijdens uw strijd tegen de kilo's.

De prijs en alle kosten van de Orbera maagballon in België

De totale kosten van het ORBERA-programma in Brussel omvatten normaal gesproken de kosten van de maagballon, de positioneringsprocedure, de verwijderingsprocedure en de kosten voor ambulante zorg, en het bedrag is variabel afhankelijk van de duur van de medische bijstand en voedingscoaching, atletisch en psychologisch, duurt over het algemeen 12-18-24 maanden.

Het team van Dr. Kempeneers staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om telefonisch of via ons online formulier contact met ons op te nemen voor meer informatie en om de kosten van onze obesitasbehandelingen te kennen.