Maagballon: Orbera

Het programma voor gewichtsverlies Orbera in België

   

Gebruik de ORBERA365™-ballon gedurende maximaal 12 maanden en meer dan 12 maanden coaching voor het bereiken en handhaven van gewichtsverlies

Afvallen met ORBERA365™, de meest gebruikte bal ter wereld.

Meer dan 300.000 mensen over de hele wereld hebben voor ORBERA gekozen om af te vallen.

 

Verlies 3x zoveel gewicht als met een dieet en sporten.

 

Dr.Ivo Kempeneers presenteert u het ORBERA365™ gewichtsverlies‑systeem geeft u positieve resultaten in slechts 6 maanden, en blijft 12 maanden op zijn plaats zitten voor doorgaande ondersteuning.

ORBERA365™ combineert de toonaangevende maagballontechnologie met een ondersteuningsteam van deskundigen en een persoonlijk voedings- en bewegingsplan, alles in één programma.

Dit uitgebreide programma combineert de portiecontrole van de maagballon met begeleiding naar een langdurige gezonde levensstijl, zodat u effectief en veilig gewicht verliest.


ORBERA365™ helpt u een voller gevoel te krijgen en kleinere porties te eten.

PLAATSING VOOR 12 MAANDEN & BLIJVENDE ONDERSTEUNING

Leer in een periode van 12 maanden hoe u uw levensstijl kunt veranderen en hoe u uw gewichtsverlies kunt vasthouden, met de begeleiding en ondersteuning van een team van deskundigen.

 

GEWICHTSVERLIES ZONDER OPERATIE

ORBERA365™ is een omkeerbare, niet-operatieve procedure om gewicht te verliezen. Dit betekent geen insnijdingen, hechtingen, littekens of anatomische wijzigingen.

 

RESULTATEN IN DE PRAKTIJK

Meer dan 270.000 maagballonnen gedistribueerd wereldwijd.

ORBERA365™ HELPT U EEN VOLLER GEVOEL TE KRIJGEN EN KLEINERE PORTIES TE ETEN.

MAAGBALLON VOOR GEWICHTSVERLIES

ORBERA® staat wereldwijd bekend als de beste maagballon en heeft duizenden mensen geholpen hun streefgewicht te behalen, al meer dan 20 jaar lang.

 

Geoptimaliseerd Ballonontwerp

ORBERA® heeft een reputatie die gebaseerd is op kwaliteit, betrouwbaarheid en de nr. 1 maagballon ter wereld. Belangrijke kenmerken van de ORBERA®-maagballon dragen bij aan de uitstekende naam en het jarenlange succes van het hulpmiddel. U kunt erop vertrouwen dat uw maagballon een ontwerp heeft dat gericht is op uw veiligheid en gewichtsverlies.

Het ORBERA365™-systeem voor gewichtsverlies

Hoe werkt ORBERA365™
De 100% niet-operatieve oplossing

  1. ORBERA365™ wird in einem einfachen nicht-chirurgischen, ambulanten Verfahren in den Magen eingesetzt. Zunächst wird in einer diagnostischen Endoskopie ausgeschlossen, dass keine Kontraindikationen bestehen und das Verfahren sicher durchgeführt werden kann. Sobald Sie leicht sediert sind und eine bequeme Haltung eingenommen haben, kann das Verfahren beginnen.
  1. Der schlaffe Magenballon wird durch die Speiseröhre in den Magen eingeführt. Anschließend wird der Ballon mithilfe einer Spritze mit einer sterilen Kochsalzlösung befüllt.
  1. De ballon neemt voldoende ruimte in beslag in uw maag om u te helpen wennen aan gezondere porties.
    De volledige ingreep neemt ongeveer 20-30 minuten in beslag. De meeste patiënten gaan na ongeveer twee uur naar huis om dezelfde dag nog te starten met hun programma voor gewichtsverlies.
    MAXIMAAL 12 MAANDEN LATER
  1. De ballon wordt 12 maanden later verwijderd via een niet-operatieve procedure.

 

Om u te helpen verder af te vallen en op gewicht te blijven.

Zal het gewicht dat ik ben kwijtgeraakt er weer bij komen nadat de ORBERA365™-ballon is verwijderd?

Gepubliceerde klinische studies naar ORBERA365™ hebben aangetoond dat, mits u zich houdt aan het voorgeschreven dieet en bewegingsprogramma, u op gewicht blijft na verwijdering van de ballon. Als u zich dus houdt aan uw nieuwe, gezonde levensstijl bent u goed op weg op op gewicht te blijven.

Is ORBERA365™ geschikt voor u?

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van een maagballon?

Het is zeer waarschijnlijk dat de aanwezigheid van de ballon in de maag misselijkheid of braken zal veroorzaken na de plaatsing. Bij sommige patiënten duurt dit een tot twee weken. Uw specialist kan medicatie voorschrijven om deze mogelijke bijwerkingen te verminderen. Patiënten dienen onmiddellijk contact op te nemen met hun arts in het geval van ernstige of ongebruikelijke symptomen.

 

Maagballon-kosten

Hoeveel kost de maagballon in Brussel? Het ORBERA365™-systeem geeft goede resultaten binnen slechts zes maanden en blijft in de maag gedurende 12 maanden om voortgaande ondersteuning te… lees meer